سفارش تبلیغ
صبا ویژن

استفاده از فتوشاپ در طراحی وب سایت

شرکت طراحی وب سایت در مشهد فتوشاپ را می توان یک نرم افزار چند منظوره نامید. این به این معنی است که خود را نشان می دهد و تقریباً در هر جایی که برای طراحی یا کار با یک تصویر نیاز دارید می توان از آن استفاده کرد. بسته به نوع برنامه، کاربران فتوشاپ را می توان به 3 دسته تقسیم کرد:
1- طراح گرافیک
2- عکاسان
3- طراحان وب و چند رسانه ای
تا به حال ابزارهای زیادی را برای دسته اول و دوم با هم بررسی کرده ایم و نحوه استفاده از آنها را یاد گرفته ایم، اما در مورد دسته سوم یعنی طراح وب زیاد صحبت نکرده ایم.
استفاده از فتوشاپ برای طراحی سایت
هر صفحه دارای دو بخش است. قسمت اول ناحیه نمایش صفحه و قسمت دوم فضای ذخیره سازی اسناد است که با استفاده از ناحیه نمایش ثابت به یک ناحیه پویا تبدیل می شود. به جرات می توان گفت همانطور که نوشتن مناسب برای طراحی سایت مهم است، طراحی سایت گرافیکی نیز بسیار مهم است. اینجاست که فتوشاپ وارد می شود و یک طراح وب می تواند از آن برای به نمایش گذاشتن توانایی های خلاقانه خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند. معمولاً قبل از شروع کار بر روی توسعه وب، پلان کاملی از وب سایت و صفحات مهم آن تهیه می شود و طراحی گرافیکی وب سایت بر همین اساس ایجاد می شود. پس از تکمیل طراحی، انتقال قالب به محیط برنامه تحت وب، ارتباطی بین اجزای مورد نیاز و نتیجه نهایی ایجاد می کند.
اولین کاری که برای ایجاد یک قالب سایت باید انجام داد این است که یک پروژه جدید با اندازه دلخواه سایت تعریف کنید. برای این کار ابتدا از قسمت File گزینه New را انتخاب کرده و پروژه جدیدی تعریف کنید. لازم به ذکر است که در محیط وب، واحد اندازه گیری بر اساس پیکسل بوده و از استاندارد خاصی پیروی می کند. برای راحتی کار می توانیم با کلیک بر روی قسمت Default و انتخاب گزینه Web از اندازه های استانداردی که در قسمت Size پنجره New ظاهر می شوند استفاده کنیم. رزولوشن محیط وب باید 72 یا حداکثر 96 باشد، بر خلاف تصویری که تاکید کردیم، 300 انتخاب می شود، زیرا بیشتر از این مقدار تغییر زیادی در کیفیت تصویر ایجاد نمی شود، فقط در حال افزایش سایز هستیم. . . از فایل خروجی فایده ای نداشت.
در نهایت پس از تایید ابعاد پروژه وارد محیط کاری فتوشاپ می شویم. استفاده از دستورالعمل هایی که در شماره قبل در مورد آن صحبت کردیم، یکی از مفیدترین جنبه های طراحی وب است، زیرا به ما کمک می کند محل قرارگیری قسمت های مختلف سایت خود را تعیین کنیم. بنابراین در ابتدای کار با مشخص کردن سربرگ و پاورقی و محل ستون های سایت خود، دستورالعمل ها را در جای مناسب خود قرار می دهیم.
جمع بندی
سپس با کمک ابزارهایی مانند وکتور، گرادیان، استایل لایه و .... قالب مورد نظر را طراحی می کنیم. یکی از مهم ترین مواردی که یک طراح وب باید در نظر داشته باشد، کاهش حجم وب سایت برای بارگذاری آن در اینترنت کند است، به یاد داشته باشید که بیشتر اندازه وب سایت مربوط به تصاویر استفاده شده در آن است. بنابراین با کمک فتوشاپ و ترفندهای طراحی وب می‌توانیم یک وب‌سایت تا حد امکان کوچک و بدون به خطر انداختن جلوه‌های گرافیکی ایجاد کنیم.